Όροι και Προϋποθέσεις

Προτού εισέλθετε και περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

Το www.kisterss.com έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τις αρχικές τιμές των προϊόντων, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του.

Το www.kisterss.com έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τα ποσοστά των εκπτώσεων επί των αρχικών τιμών των προϊόντων καθ` όλη τη διάρκεια του έτους και οποτεδήποτε κρίνει αυτό σκόπιμο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του.

Το www.kisterss.com έχει δικαίωμα να αναβάλλει ή να μην εκτελέσει μια παραγγελία είτε λόγω έλλειψης αποθέματος είτε για λόγους που σχετίζονται με αδυναμία εκτέλεσης εκ μέρους της εταιρίας.

Το www.kisterss.com επικροτεί και ενθαρρύνει την αξιολόγηση των προϊόντων και υπηρεσιών του. Η δημοσίευση των αξιολογήσεων κρίνεται απαραίτητη ως οδηγός και για τους νέους πελάτες. η εταιρία διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα μη δημοσίευσης κακόβουλων αξιολογήσεων και κριτικής που δεν ευσταθεί.

Το www.kisterss.com δεν ευθύνεται για τυχόν λάθος σήμανση στη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων η οποία μπορεί να προέλθει από εσφαλμένη λειτουργία του συστήματος πληροφόρησης αποθεμάτων.

Όλες οι τιμές των προϊόντων της εταιρίας μας περιέχουν τον νόμιμο Φ.Π.Α.

Προστασία Προσωπικών δεδομένων

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ορίζει τον τρόπο αξιοποίησης και προστασίας των πληροφοριών που δίνει ο χρήστης/πελάτης σε αυτό τον ιστότοπο. Στόχος της είναι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία περί Προσωπικών Δεδομένων και Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (EU EC Directive), Κανονισμοί 2003 & EU E-Privacy Directive (Cookie Law 2013).

Όλες οι συναλλαγές πιστωτικών καρτών διεκπεραιώνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της ALPHA BANKκαι η μόνη πληροφορία που λαμβάνει η εταιρεία μας σχετίζεται με την επιτυχία ή αποτυχία της πληρωμής σας.

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν.2472/97 τηρούμε τα εμπορικά / προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με το νόμο. Με απόλυτο σεβασμό στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η εταιρία περιορίζεται μόνο στη χρήση αυτών για την εξυπηρέτηση πελατών.

Πιο αναλυτικά:

-Τι συλλέγουμε;

Όνομα, Πληροφορίες Επικοινωνίας και Διεύθυνση email, Ταχυδρομικό Κώδικα

-Τι κάνουμε αυτές τις Πληροφορίες;

Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη διαχείριση των παραγγελιών σας και σε καμία περίπτωση αυτές δεν μεταφέρονται σε τρίτους. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας μέσα από την ανάδρασή σας. Περιοδικά και μόνο μετά από την έγκρισή σας, αποστέλλουμε προωθητικά emails (newsletters) με τις προσφορές και τα προϊόντα μας.

-Πώς είστε ασφαλείς;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kisterss.com δεσμεύεται σε διαρκή προσπάθεια εκσυγχρονισμού των πολιτικών ασφάλειας και προστασίας του περιεχομένου του. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ζητήσετε άμεση διαγραφή προσωπικών στοιχείων που μας είχατε υποβάλλει στο παρελθόν.

Eχoume λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλαγών. Ο δικτυακός τόπος www.kisterss.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL για τη διασφάλιση των διαδικτυακών εμπορικών συναλλαγών. Με τον τρόπο αυτό, όλες οι προσωπικές πληροφορίες όπως στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ονόματα και διευθύνσεις είναι κρυπτογραφημένες, ούτως ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο διαδίκτυο.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα ένα παγκόσμιο διαδικτυακό πρότυπο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ δικτυακών χρηστών και δικτυακών εξυπηρετητών (servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που ανταλλάσσονται μεταξύ χρήστη και εξυπηρετητή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό του αποστολέα και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό του παραλήπτη. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα κατά τη μεταφορά τους στο διαδίκτυο. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από μηχανισμό αυτόματης εξακρίβωσης που πιστοποιεί αν τα εν λόγω δεδομένα έχουν τροποποιηθεί κατά τη μεταφορά.

 

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Το κόστος ανέρχεται σε €4 για όλα τα δέματα εντός Αττικής και €6 εκτός Αττικής

Πολιτική Επιστροφών

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, τον οποίο δεν είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει:

  • Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

Η εταιρεία μας σας συνιστά να κάνετε έναν πρώτο έλεγχο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι το δέμα σας δεν έχει κάποια εμφανή ελαττώματα (π.χ. δεν είναι σπασμένο, είναι το σωστό προϊόν κ.λπ.). Ο έλεγχος αυτός δεν είναι υποχρεωτικός και η μη διενέργεια του δεν περιορίζει τα δικαιώματα σας. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να αποστέλλετε μαζί με το εμπόρευμα το οποίο επιστρέφετε και τα δελτία παραλαβής και λιανικής πώλησης.

Στα εκπτωτικά προϊόντα δεν δεχόμαστε αλλαγές

Δήλωση Επιστροφής Εμπορεύματος

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του εμπορεύματος που παραγγείλατε θα πρέπει να μας  αποστείλετε e-mail στο info@kisterss.com

Τρόποι Διακανονισμού Επιστροφής

Εφ’ όσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το εμπόρευμα το οποίο αγοράσατε μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διακανονισμού της επιστροφής. Οι δυνατότητες που σας δίνονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:

  • Επιστροφή των χρημάτων σας –  Μόνο σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τις προδιαγραφές που περιγράφονται στην πλατφόρμα μας και σε περίπτωση ελαττώματος που η εταιρεία μας δεν είναι σε θέση να το αντικαταστήσει.
  • Αποστολή νέου προϊόντος – Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή παραπλήσιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο εμπόρευμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας.

Τρόπος Επιστροφής

Η επιστροφή των εμπορευμάτων πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας μεταφορών με την οποία συνεργάζεται το ηλεκτρονικό κατάστημά μας.

Ολοκλήρωση Διαδικασίας Επιστροφής

Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών από την ημέρ/νία επιστροφής του εμπορεύματος. Αλλαγή σε αυτό το χρονικό περιθώριο είναι δυνατή μόνο κατόπιν συμφωνίας με εσάς και αφού έχετε επιλέξει κάποιον τρόπο διακανονισμού επιστροφής ο οποίος απαιτεί περισσότερο χρόνο (π.χ. επισκευή του εμπορεύματος).

Κόστος Επιστροφής

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος μόνο όταν:

  • Έχει παραδοθεί με καθυστέρηση (εξαιρούνται οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας).
  • Έχει παραδοθεί με βλάβη ή είναι ελαττωματικό.
  • Δεν έχει τα χαρακτηριστικά τα οποία παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς.