Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, τον οποίο δεν είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.  Η εταιρεία μας σας συνιστά να κάνετε έναν πρώτο έλεγχο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι το δέμα σας δεν έχει κάποια εμφανή ελαττώματα (π.χ. δεν είναι σπασμένο, είναι το σωστό προϊόν κ.λπ.). Ο έλεγχος αυτός δεν είναι υποχρεωτικός και η μη διενέργεια του δεν περιορίζει τα δικαιώματα σας.  Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει:

  • Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε.
  • Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Θα ΠΡΕΠΕΙ να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.
  • Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει και συμπεριλάβει στο δέμα σας το “έντυπο επιστροφής” που θα βρείτε εδώ.
  • Σας γνωστοποιούμε ότι δεν δεχόμαστε αλλαγές σε εκπτωτικά προϊόντα ή σε προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα παραλαβής/αποστολής (ταχυμεταφορές και τραπεζικά έξοδα) βαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος και θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια, την καταστροφή ή χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους.   Κόστος Επιστροφής   Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος μόνο όταν:

  • Έχει παραδοθεί με καθυστέρηση (εξαιρούνται οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας).
  • Έχει παραδοθεί με βλάβη ή είναι ελαττωματικό.
  • Δεν έχει τα χαρακτηριστικά τα οποία παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη, ο οποίος και θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια, την καταστροφή ή χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους.   Τρόποι Διακανονισμού Επιστροφής   Εφ’ όσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το εμπόρευμα το οποίο αγοράσατε μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διακανονισμού της επιστροφής. Οι δυνατότητες που σας δίνονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής: Επιστροφή των χρημάτων σας –  Δεν γίνεται επιστροφή των χρημάτων σας  ΜΟΝΟ σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τις προδιαγραφές που περιγράφονται στην πλατφόρμα μας και σε περίπτωση ελαττώματος που η εταιρεία μας δεν είναι σε θέση να το αντικαταστήσει. Προτεινόμενη τράπεζα Πειραιώς. Σε περίπτωση άλλου λογαριασμού η χρέωση μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη. Αποστολή νέου προϊόντος – Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή παραπλήσιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο εμπόρευμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας.   Ολοκλήρωση Διαδικασίας Επιστροφής   Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία επιστροφής του εμπορεύματος.   Υπαναχώρηση   Ο πελάτης δύναται να υπαναχωρήσει της πώλησης εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του προϊόντος και με έξοδα δικά του να το επιστρέψει στην εταιρία. Η εταιρία δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος ΜΟΝΟστην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά και συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Επίσης, θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί το “έντυπο επιστροφής” που θα βρείτε εδώ. Γίνεται επιστροφή χρημάτων εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.   Διεύθυνση Επιστροφής Προϊόντος   Kisterss Μασσαλίας 12  Αθήνα, Κολωνάκι 106 80 Τηλ 211.1824.153

Η επιστροφή των εμπορευμάτων πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας μεταφορών ΕΛΤΑ Courierμε την οποία συνεργάζεται το ηλεκτρονικό κατάστημά μας.