Πολιτική Επιστροφών

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, τον οποίο δεν είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Η εταιρεία μας σας συνιστά να κάνετε έναν πρώτο έλεγχο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι το δέμα σας δεν έχει κάποια εμφανή ελαττώματα (π.χ. δεν είναι σπασμένο, είναι το σωστό προϊόν κ.λπ.). Ο έλεγχος αυτός δεν είναι υποχρεωτικός και η μη διενέργεια του δεν περιορίζει τα δικαιώματα σας.  Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει:

 • Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε.
 • Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
 • Θα ΠΡΕΠΕΙ να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.
 • Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει το “έντυπο επιστροφής” που θα βρείτε παρακάτω.
 • Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων σε εκπτωτικά προϊόντα ή σε προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά.
 • Eπιστροφη χρηματων γίνετε μόνο στα προιόντα με την ένδειξη ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ.
 • Χρησιμοποιείται το πιστωτικό σας για μια επόμενη αγορά (εντός 365 ημερών).
 • Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιείται από την ΕΛΤΑ Courier και μόνο και να παραδίδεται στα κεντρικά μας γραφεία. Έχουμε το δικαίωμα να αρνούμαστε τις επιστροφές που αποστέλλονται με το ταχυδρομείο ή με μη συνεργαζόμενες εταιρείες.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα παραλαβής/αποστολής (ταχυμεταφορές και τραπεζικά έξοδα) βαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος και θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια, την καταστροφή ή χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους.

Κόστος Επιστροφής   Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος μόνο όταν:

 • Έχει παραδοθεί με καθυστέρηση (εξαιρούνται οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας).
 • Έχει παραδοθεί με βλάβη ή είναι ελαττωματικό.
 • Δεν έχει τα χαρακτηριστικά τα οποία παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας.
 • Παρακαλούμε κατά την επικοινωνία σας με την κούριερ για την παραλαβή του δέματος, δηλώστε χρέωση παραλήπτη.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη, ο οποίος και θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια, την καταστροφή ή χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους.

Τρόποι Διακανονισμού Επιστροφής Εφ’ όσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το εμπόρευμα το οποίο αγοράσατε μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διακανονισμού της επιστροφής. Οι δυνατότητες που σας δίνονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:  Αποστολή νέου προϊόντος – Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή παραπλήσιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο εμπόρευμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας.

Υπαναχώρηση   Ο πελάτης δύναται να υπαναχωρήσει της πώλησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του προϊόντος και με έξοδα δικά του να το επιστρέψει στην εταιρία. Η εταιρία δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά και συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Επίσης, θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί το “έντυπο επιστροφής” που θα βρείτε εδώ.

Πως μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου? Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας στείλτε ένα email στο order@kisterss.com γράφοντας στο θέμα “Ακύρωση παραγγελίας” και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Διεύθυνση Επιστροφής Προϊόντος Kisterss Έβρου 3,  Αθήνα, Αργυρούπολη 164 51 Τηλ 211.1824.153

Η επιστροφή των εμπορευμάτων πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας μεταφορών ΕΛΤΑ Courier με την οποία συνεργάζεται το ηλεκτρονικό κατάστημά μας.

Φόρμα Επιστροφής Προϊόντος
  Ελαττωματικό ΠροϊόνΛάθος Παραγγελία ΠελάτηΛάθος Αποστολή ΠαραγγελίαςΑλλαγή Νούμερου