Νομίζω πως όταν συναντάς κάποιον, όλα αρχίζουν από ένα χαμόγελο!

Προσωπικά παρατηρώ πολύ (χωρίς να το θέλω βέβαια) τις εκφράσεις των άλλων ανθρώπων. Χρόνια με ταλαιπωρούσε να βρω μια λύση για να έχω πιο αστραφτερό χαμόγελο, πιο λευκά δόντια χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτώ κάποιον οδοντίατρο που ενδεχομένως η λέξη ‘’οδοντιατρείο’’ σε κάποιους αλλά και σε εμένα την ίδια ακούγεται αποκρουστική.

Κι έτσι ανακάλυψα σε μια πρόσφατη βόλτα που είχα πάει στο φαρμακείο της γειτονιάς μου (για άλλο λόγο βέβαια) τα μασελάκια iWhite Instant 2. Ήταν η τέλεια λύση! Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να εφαρμόσω τα μασελάκια λεύκανσης με το ενεργό gel ( που έχουν ήδη επάνω) στα δόντια μου και να τα αφήσω για 20 λεπτά. Με αποτέλεσμα, για να μη χάνω τη θεραπεία μου ή μάλλον την καθημερινή μου συνήθεια, να τα έχω πάντα μαζί μου! Σε συνδυασμό βέβαια με την οδοντόκρεμα και το στοματικό διάλυμα της iWhite είδα πιο άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα. Ο ενθουσιασμός μου μεγάλος! Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα καθώς δε φθείρει το σμάλτο των δοντιών αλλά αντιθέτως ενδυναμώνει την οδοντοστοιχία μας!

Απ΄ ότι ενημερώθηκα και από τον φαρμακοποιό μου, υπάρχει και μία φοβερή προσφορά αυτόν τον καιρό : Με την αγορά κάθε kit παίρνετε δώρο την οδοντόκρεμα ή το στοματικό διάλυμα iWhite!

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε στο i white και στo Facebook !

 

img_8831 img_8828

img_8898 img_8897img_8829   img_8827 img_8885 img_8896