ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προτού εισέλθετε και περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ E-SHOP

Οι Χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν ελεύθερα στην Ιστοσελίδα, όμως δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελίας και αγοράς προϊόντων έχουν αποκλειστικά και μόνον οι δικαιοπρακτικά ικανοί, σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο, Χρήστες. Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της Ιστοσελίδας προορίζονται αποκλειστικά για αγορά από τους χρήστες και όχι για μεταπώληση. Σε περίπτωση παραβίασης του ως άνω όρου ο χρήστης υποχρεούται να αποζημιώσει την Εταιρεία για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστεί εκ της αντισυμβατικής του συμπεριφοράς.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

Στην αρχική σελίδα του site σου δίνεται η δυνατότητα να γίνεις μέλος του www.kisterss.com συμπληρώνοντας το e-mail σου στα ανάλογα πεδία και με αυτόν τον τρόπο γίνεσαι συνδρομητής στα newsletter της εταιρείας. Σε περίπτωση που επιθυμείς την απομάκρυνση του e-mail σου από τη λίστα παραληπτών των newsletter δεν έχεις παρά να πατήσεις στον αντίστοιχο σύνδεσμο που θα βρεις στο κάτω μέρος του κάθε newsletter.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Οι διακριτικοί τίτλοι, τα εμπορικά σήματα τα οποία είναι αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο αποτελούν περιουσιακά αγαθά της εταιρείας. Η εταιρεία επιφυλάσσεται να κινήσει αστικές, διοικητικές και ποινικές νομικές ενέργειες εναντίον κάθε παραβάτη των σχετικών όρων.

Το σύνολο των κειμένων, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, τα εμπορικά και οικονομικά στοιχεία, τα προγράμματα, τα σχέδια ενδυμάτων και άλλων προϊόντων, η μορφή (layout) του www.kisterss.com αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των εφαρμοσμένων διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Βάση των ανωτέρω, απαγορεύεται ρητά η ολική ή μερική αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ως άνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε θετική και αποθετική ζημιά που έχει προκληθεί σε αυτήν σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα όπως το όνομά σας, την ταχυδρομική διεύθυνση, τον ταχυδρομικό κώδικα, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου ημερομηνία γέννησης, πληροφορίες πληρωμής, δημογραφικά στοιχεία, λεπτομέρειες για τα προϊόντα που αγοράσατε και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που επιλέγετε να μας δώσετε. Πρέπει να γνωρίζουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές και να σας ενημερώσουμε για τις μελλοντικές προσφορές και τα προϊόντα μας . Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για νέα και μελλοντικές προσφορές μόνο εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στο Newsletter μας. Δεν θα συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα από τα οποία δεν χρειάζεται να παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία σε εσάς. Το Kisterss.com κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το Kisterss.com, (iv) ειδικές προσφορές του Kisterss.com, (v) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού (vi) αποστολή ενημερωτικών email/newsletter. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το Kisterss.com στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kisterss.com.

Εάν σε οποιοδήποτε σημείο πιστεύετε ότι τα Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε για εσάς είναι εσφαλμένα, μπορείτε να ζητήσετε να δείτε αυτά τα Προσωπικά Δεδομένα και να τα διορθώσετε ή να τα διαγράψετε. Κανένα τρίτο μέρος δεν έχει πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας, εκτός εάν ο νόμος τους το επιτρέπει.